EHBO cursus

EHBO vereniging ONS BERGEN start een nieuwe EHBO opleiding.

Voorjaar 2023 start bij EHBO vereniging Ons Bergen een nieuwe basiscursus voor beginners. Deze cursus wordt gegeven volgens de eindtermen die door het Oranje Kruis zijn vastgesteld. Dit houd in dat er ook eerste hulp aan kinderen aan bod komt. U ontvangt na het positief afsluiten van het examen een officieel Oranje Kruis diploma.

Ons praktisch lesprogramma, 3 zaterdagen, wordt gegeven op de dependance van het rijks in Bergen op Zoom. De zaterdagen beginnen om 8.30 uur en stoppen om 17.00 uur. Natuurlijk is er ruimte voor een gratis bakje koffie/thee tijdens de pauze zodat wij en u nader kunnen kennismaken. Ook de lunch is inbegrepen. Gratis parkeerruimte is er voldoende op het terrein.

De volgende datums zijn vastgesteld; Zaterdag 10, 17 en 24 juni 2023

Om u verder in de theorie, naast de zeer praktijkgerichte lessen, te kunnen verdiepen, krijgt u van ons een gratis Oranje Kruis lesboek ter beschikking. De totaalkosten voor deze EHBO opleiding, inclusief examenkosten bedragen € 250, -. Veelal worden die door veel ziektekosten verzekeringen vergoed. Hiervoor verwijzen wij naar de website van uw ziektekosten verzekeraar.

De inschrijvingen gaan op basis van binnenkomst. Vol = Vol!

Om uw officiële Oranje Kruis diploma geldig te houden bieden wij u en onze leden een attractief pakket herhalingslessen aan, 5 in totaal, verspreidt over het jaar. Het lidmaatschap bedraagt momenteel € 32,50 per jaar. Diegene die de “smaak” helemaal te pakken heeft en graag de opgedane kennis in de praktijk wil brengen, kan zich als vrijwilliger aanmelden om evenementen mee te draaien.

Voor meer informatie en aanmelding neemt u contact op met het secretariaat via secretariaat@ehbo-onsbergen.nl

0